Verkoopbegeleiding

Als je in Nederland woont en werkt, wil je misschien ook je droom waarmaken en een eigen woning kopen. Een hypothecaire lening is best een ingewikkeld product, maar niet voor ons.

Meer…

Uitkeringen

Wij helpen jou op weg bij het aanvragen van de juiste uitkeringen. Zelfs zonder inschrijving in een Nederlands gemeente geeft jouw loon je het recht om in aanmerking te komen voor eventuele uitkeringen.

Meer…

Toeslagen

Wanneer je inkomen niet hoger zijn dan vereiste grensbedrag kunt je recht hebben om in aanmerking te komen voor verschillende toeslagen. Kijk hier verder welke toeslagen voor jou van toepassing zijn.

Meer…

Coaching

Persoonlijke ontwikkeling start bij jou! Echter zijn wij hier om jou in die traject te coachen en ondersteunen. Je persoonlijke coach helpt je in het opstellen van doelen en de juiste weg te vinden om die te bereiken.

Meer…

Vertalingen

Schriftelijke vertalingen en tolken. Een tolk kan voor jou zowel rechtstreeks als telefonisch instanties benaderen, vertalen bij de werkgever en veel meer.  Verschillende schriftelijke vertalingen in meerdere talen.

Meer…

Administratie

Wij kunnen je helpen verschillende administratieve werkzaamheden te uitvoeren en overzicht te krijgen in uw zaken.  Bijvoorbeeld door alle vaste lasten op een rijtje te zetten, betalingsregelingen te treffen, en een spaarplan te maken.

Meer…

INDIVIDUELE CURSUSSEN

Als je pools wilt leren spreken of behoefte hebt om poolse mensen bijvoorbeeld je werknemers of zakenpartners in hun moedertaal aan te spreken wacht niet meer en start je cursus nu. Wil je weten wat er tegen je gezegd wordt en wat je erop kunt beantwoorden dan ben je op de juiste plaats. Kijk nu voor meer details over het leren van deze Oost-Europeese taal.

> LEES MEER

CURSUSSEN VOOR BEDRIJVEN

Onze missie is om mensen te helpen en begeleiden om op de hoogte te zijn van alle relevante informatie tijdens hun verblijf in Nederland. In Nederland worden buitenlanders geconfronteerd met vele nieuwe situaties waar ze geen ervaring mee hebben en dus niet weten hoe ze er mee om moeten gaan.

> LESS MEER

REFERENTIES EN OPMERKINGEN VAN ONZE KLANTEN

Professionele en aangename benadering. Er wordt niet alleen concreet en gedetailleerd naar je probleem gekeken maar ook heel persoonlijk en individueel. De grote kennis waarover de medewerkers beschikken helpt de meest gecompliceerde zaken snel op te lossen. Zeker om aan te bevelen!- Kasia D.
Betrouwbaarheid, getrouwheid en eerlijkheid al dit vindt u bij de Advies Center. Zeer professioneel. - Estera i Robert
De zaken die onmogelijk lijken worden door het Advies Center mogelijk gemaakt. Hier wordt alles achtergehaald om de waarheid naar boven te halen. Ik heb eindelijk het gevoel gehad dat iemand mij begreep en ik heb opnieuw de toekomst in fellere kleuren kunnen zien. De samenhang van persoonlijke coaching en hulp bij het afhandelen van formele zaken heeft als gevolg dat ik mij weer zelfverzekerd voel en de problemen met zaken ordenen tot het verleden behoren. Ik bevel deze Advies Center iedereen van harte aan. - Ania uit Tilburg
Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van het Advies Center. Onze zaken worden snel en succesvol afgehandeld. Er wordt altijd op emails of sms gereageerd. Wij werdenen in het verleden heel goed geholpen en dat worden we nog steeds. Zeker aanbevelenswaard. -